A Comline segít rendszert vinni a vállalkozásod működésébe!

Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy esetleg nem a vállalkozásod hősies irányítása közben szeretnél eltávozni az Örök Vadászmezőkre… Esetleg idővel el szeretnéd adni a cégedet, vagy átörökíteni és átadni a következő nemzedéknek, akkor nem tudod elkerülni, hogy kialakíts egy stabil üzleti rendszert a vállalkozásodból. Ha csak Te vagy képes működtetni, ha Te tudsz mindent, ha Rajtad áll, vagy bukik az egész vállalkozás jövője, akkor sajnos rossz hírem van a Számodra: vállalkozásod jelenleg eladhatatlan és átadhatatlan.

De nincs minden veszve. A Comline több, mint 20 éve fejleszt olyan gyakorlatias módszereket, amelyek pontosan azt a célt szolgálják, hogy egy vállalkozás a kezdeti éveket követően, túljuthasson az úttörő időszakkal járó zavarosabb fejlődési szakaszon, és érett vállalattá fejlődhessen. Ennek egyedüli útja az, ha a tulajdonos elkezd magán a vállalkozás szerkezetén, felépítésén, annak különböző rendszerein dolgozni, és azokat kialakítani, megerősíteni.

Ha meg akarsz maradni a napi szintű „tűzoltások” világában, akkor lehet, hogy pályát tévesztettél… Vállalkozóként le kell tudnod zárni az úttörő korszakot, és Neked magadnak meg kell tudnod változtatnod a gondolataidat a saját vállalkozásodról. Ehhez persze igénybe vehetsz tanácsadói segítséget is. Például a Comline-ban ingyenesen elvégezhetsz olyan cégállapot felmérő és vezetői személyiségteszteket, amelyek kimutatják, mennyire állsz készen a változásra, illetve mely területeken érdemes kezdenünk a szervezettség megerősítését.

A Comline vállalkozásfejlesztési módszertanának lényege az, hogy a cégtulajdonosokat ellátják minden szükséges cégvezetési információval, amik ahhoz szükségesek, hogy ténylegesen elkezdjék átlátni a vállalkozásuk működését. A Comline vezetőképzési programok azonban sohasem érnek véget elméleti tanulással. Maguk a képzések is gyakorlatorientált műhelymunkák, mintsem szemináriumok, ahol a tanultakat már eleve hasznos gyakorlatok során tudják kipróbálni a résztvevők. De az igazi gyakorlat csak ezután következik.

Az elméleti képzéseknek csak annyi a szerepe, hogy a Comline vezetői tanácsadásaira felkészítsék az ügyfeleket. Lényegében csupán pénzt spórolnak az ügyfelek számára, mert az alapvető vállalkozásfejlesztési adatokat nem személyes konzultációk keretében kell megtanulniuk, a viszonylag magasabb óradíjak mellett, hanem már egy nyelvet beszélnek a tanácsadójukkal a kezdetektől. Ez nagyban megkönnyíti a munkát, és lerövidíti a tanácsadásra fordított időt.

A személyre szabott vezetői tanácsadások során, minden vezető a vállalkozásában ténylegesen felmerült problémák megoldásán dolgozik. A cél általánosságban mindig az, hogy a vállalkozás rendszereit kialakítsák a közös munka során, és megerősítsék azokat. De a pontos út, illetve a problémák feldolgozásának sorrendje minden vállalkozás számára egyéni. Ezért a Comline minden tanácsadási programja a lehető leghatékonyabban alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez.

Ha úgy érzed elérkezett az idő a Számodra is, hogy kialakítsd, vagy megerősítsd a vállalkozásod üzleti rendszereit, akkor érdemes kapcsolatba lépned a Comline-nal. Kockázatmentesen ki tudod próbálni, hogy mennyire szimpatikus a stílusuk és a munkamódszerük a Számodra, ha részt veszel a bevezető vezetői tréningjükön. Ha pedig itt jól vizsgáztak, akkor irány a vállalkozásfejlesztési műhelyük, ami a mai tanácsadási piacon az egyik leggazdaságosabb megoldás arra, hogy rengeteget tanulhass a cégvezetésről.

Ezt követően, már nem lesz kérdés a Számodra, hogy merre fejleszd tovább a vállalkozásod. A hogyanokat illetően pedig folyamatos segítséget tudsz kapni a Comline tanácsadóitól, pont olyan ütemezésben, és akkora mennyiségben, ami Neked optimális. Ha velük dolgozol, egy-két év alatt el tudsz jutni egy olyan szintre, ahol a vállalkozásod eladása vagy átadása nem csak vágyálom lesz. Már csak a megfelelő vevőt vagy utódot kell megtalálnod!

További információk: Comline >

ELÉRHETŐSÉGEINK

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!