Hogyan beszéltesd meg az álláskeresőket a Performia-módszerrel?

Sajnos azt a tudást, amin a cégvezetők – és cégük – sikere leginkább múlik, szinte sehol sem tanítják. Az élet mégis könyörtelenül számon kéri tőlük, és nem bocsátja meg a baklövéseket.

Miről van szó? Az emberismereti tudásról, ami például az új alkalmazott felvételekor elengedhetetlen. Telepátia és kristálygömb híján ahhoz, hogy jobban megismerd az álláskereső jelölteket, egyetlen egy módszer áll rendelkezésedre: az állásinterjú. Csakhogy ezzel a hagyományos „meséljen egy kicsit magáról” alapú kérdésekkel, professzionális interjútechnikák hiányában szinte nem is érdemes próbálkozni ezzel a „műfajjal”.

Interjútechnikák tréning – az állásinterjúk szakértőivel

A cégvezetők képzésével sokféle tréner és tréning foglalkozik. Külön módszerek vannak arra, hogy miként keresd meg a célpiacodat, hogyan járj el sikeresen a céged pénzügyeivel, és így tovább. De ne feledkezzünk meg eközben a leglényegesebbről! Egyetlen valamirevaló vállalkozás sem one-man show, amellyel minden segítség nélkül boldogulni lehetne. Még a legnagyobb zsenik, Bill Gates vagy Steve Jobs sem egyedül csinálta a cégét!

Ahhoz, hogy hozzád méltó csapatod legyen, a Performia Interjútechnikák tréningje olyan konkrét eszközöket ad majd a kezedbe, amiket saját személyzetfelvételi gyakorlatuk sikere is igazol. Többek között megtanulod majd a legjobban bevált állásinterjú-kérdéseket használni, valódi adatokat szerezni a jelöltekről, néhány szó alapján felmérni a jelöltek motivációját, a személyzetkiválasztás tudásalapú (és nem a megérzések, csalóka intuíciók alapján működő) módszereit használni és még sok minden mást is.

Kommunikációjukból felismerheted az értékes embereket

Mivel az állásinterjún véges idő és kiválasztási eszközök állnak rendelkezésedre ahhoz, hogy meghozd a jó döntést, fontos, hogy gyakorlati tréning keretében, és ne csupán elméletben, tankönyvből gyakorold be az állásinterjúztatás művészetét. Egyetlen eszközöd, amelyre támaszkodhatsz, nem más, mint a kommunikáció. A Performia tréningje egyébként is a vezetői fegyvertárnak ezt a legértékesebb elemét, a kommunikációs készségedet segíti tökélyre fejlődni: magabiztosságban, célszerűségben és eredményességben.

Vezetői kommunikációd általában is hasznát veszi majd ezeknek a stratégiáknak, konkrétan az állásinterjú esetében pedig hatalmas előnyt nyújtanak a versenytársaiddal szemben. Többé nem téveszthetnek meg azok a mosolygó szemforgatók, akiket nem érdemes beengedned a cégedbe, mert megtanulod az önkéntelenül is közölt, valós adatok alapján kiszűrni a jól felkészült jelölteket a betöltendő álllásra felkészületlenek óceánjából. Ennek köszönhetően hamarabb visszatérhetsz alaptevékenységedhez, pénzhozó elfoglaltságaidhoz, és nem kell haszontalan ismerkedéssel eltöltened az értékes idődet.

Mit tartalmaz pontosan ez a minden cégvezetőnek „kötelező” emberismereti tréning? Nézd meg itt a részleteket erről a hiánypótló képzésről!
További információk: PERFORMIA >

ELÉRHETŐSÉGEINK

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!